Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Σύντομο βιογραφικό υποψηφίου. Μαίρη Γρουσουζάκου

 


Ονοματεπώνυμο

Μαίρη Γρουσουζάκου

Τόπος κατοικίας

Ραφήνα

Επάγγελμα

Πολιτικός Μηχανικός

e-mail

mgrousouzakou@gmail.com


 

Γεννήθηκα το 1974 στην Καλαμάτα και έζησα εκεί όλα μου τα σχολικά χρόνια. Το 1998, αποφοίτησα από την σχολή πολιτικών μηχανικών του Ε.Μ.Π και εργάστηκα για 8 χρόνια σε δημόσια έργα. Από το  2005 ,διατηρώ τεχνικό γραφείο στον Ν. Βουτζά. Τα τελευταία 5 χρόνια, ασχολούμαι κυρίως με την αποκατάσταση πυρόπληκτων κτηρίων, σε όλη την Ανατολική Αττική.

Είμαι κάτοικος και δημότης Ραφήνας από το 2003. Η καταστροφική πυρκαγιά του 2018 με έκανε να αναθεωρήσω τα πάντα. Έχω συμμετάσχει,  σε διάφορες συλλογικότητες της περιοχής μας.

Πιστεύω ότι προϋπόθεση για την ανάπτυξη ενός τόπου,  είναι η παιδεία, ο πολιτισμός, η προστασία και ο σεβασμός προς το φυσικό περιβάλλον, η αλληλεγγύη και οι ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες. Έχοντας βιώσει τον καταστροφικό σεισμό της Καλαμάτας, σε ηλικία 12 ετών, αντιλήφθηκα πως μέσω της πραγματικής  συνεργασίας μεταξύ πολιτών και κρατικών φορέων, μπορεί πραγματικά να αναγεννηθεί μια πόλη!



Καταγγελία STOP στον σεξιστικό λόγο, από αιρετούς και φορείς

Καταγγελία για σεξιστικό λόγο στη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, κατέθεσαν στις 1/5/24, 37 δημοτικ...