Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Σύντομο βιογραφικό υποψηφίου. Στάθης Μπίρμπας

 



Ονοματεπώνυμο

Στάθης Μπίρμπας

 

 

Τόπος κατοικίας

Ραφήνα

Επάγγελμα

Φοιτητής / Μουσικός

e-mail

stathisbirbas123@gmail.com

 

 

Γεννήθηκα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το 2000. Πέρασα τα σχολικά μου χρόνια εκεί και τέλη Γυμνασίου μετακόμισα στη Ραφήνα. Αρχές λυκείου ξεκίνησα να έρχομαι κοντά στη φύση μέσα από τις βόλτες μου στο Οχυρό, τα μπάνια στις Μαρίκες και στο μπλε Λιμανάκι καθώς και με την επαφή μου με άτομα ευαισθητοποιημένα για την προστασία του περιβάλλοντος. Δεν άργησα να δεθώ με την Ραφήνα και το κλίμα της.

Το 2018 αποφοίτησα από το 1ο ΓΕΛ Ραφήνας και ξεκίνησα να σπουδάζω στη Σύρα, στο πανεπιστήμιο Αιγαίου ως σχεδιαστής βιομηχανικών προϊόντων και συστημάτων με κατεύθυνση τη βιωσιμότητα και την αειφορία στη σχεδίαση υπηρεσιών.

Παράλληλα με τις σπουδές μου, σε συνεργασία με την Κίνηση για την ανάδειξη και την προστασία του ρέματος της Ραφήνας, από το 2019 μέχρι σήμερα, διεξήγαμε συναυλίες–κινήσεις στις οποίες συμμετείχα ως μουσικός.

Αγαπάω τη Ραφήνα. Παρόλο που σπούδαζα μακριά της, δε σταμάτησα να έχω επαφή με αυτό το πανέμορφο μέρος. Το ρέμα, οι παραλίες, το πράσινο του Οχυρού, το λιμάνι και η θάλασσα, τα άτομα, η μουσική, οι εμπειρίες. Η Ραφήνα είναι κομμάτι μου.

 

 


Καταγγελία STOP στον σεξιστικό λόγο, από αιρετούς και φορείς

Καταγγελία για σεξιστικό λόγο στη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, κατέθεσαν στις 1/5/24, 37 δημοτικ...