Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Σύντομο βιογραφικό υποψηφίου. Γιώργος Σαβράμης

 





Ονοματεπώνυμο

Γιώργος Σαβράμης

 

 

Τόπος κατοικίας

Ραφήνα

Επάγγελμα

Ιδιωτικός υπάλληλος

e-mail

savramisg@gmail.com

 

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν 60 χρόνια, έχοντας ζήσει αρκετά από αυτά στο σκληρό, τσιμεντένιο κομμάτι της πρωτεύουσας. Σχεδόν στο κέντρο.

Στη Ραφήνα κατοικώ από το 2001. Είκοσι δύο χρόνια σε ένα τόπο που διάλεξα να μείνω.  Δεν έτυχε. Είναι ένας τόπος που αγάπησα. Γι αυτό που είναι, το αυθεντικό τοπίο της. Τη φύση της. Τη θάλασσα της. Χωρίς «αισθητικές παρεμβάσεις», δήθεν lifestyle και τσιμεντένιους εξωραϊσμούς.

Εδώ μεγάλωσαν και τα παιδιά μου. Έβλεπα από παλιά την οικιστική της ανάπτυξη, την πόλη να μεγαλώνει καθώς πολύς κόσμος συνέρρεε από το κλεινόν άστυ προτιμώντας την αποκέντρωση. Καταλάβαινα ότι αυτή η μικρή παραθαλάσσια πόλη δεν θα παρέμενε ίδια. Όμως πώς; Πόσο; Με τι τίμημα για την φύση και τις ζωές μας;

Για τις απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα αποφάσισα να ενώσω τη φωνή μου και την δράση μου με τη «Γη και Ελευθερία», ένα συνδυασμό που γεννήθηκε μέσα από τους αγώνες των πολιτών για την προστασία του Μεγάλου Ρέματος, άδολα και χωρίς ασύμμετρες πολιτικές φιλοδοξίες.  Πάντα με γνώμονα την αγάπη για το περιβάλλον, και την προστασία μιας από τις σημαντικές φυσικές ζώνες που συνιστούν το νομό μας.

Για να δώσουμε λοιπόν στην πόλη μας την πνοή που χρειάζεται, την ανάπτυξη της χωρίς να πληγώσουμε τη φύση της, την ισορροπία της στο βωμό της υπεραστικοποίησης και των mega-plan φιλοδοξιών.


Καταγγελία STOP στον σεξιστικό λόγο, από αιρετούς και φορείς

Καταγγελία για σεξιστικό λόγο στη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, κατέθεσαν στις 1/5/24, 37 δημοτικ...