Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Σύντομο βιογραφικό υποψηφίου. Βαρβάρα Αντωνοπούλου-Θεονά

 



Ονοματεπώνυμο

Βαρβάρα Αντωνοπούλου-Θεονά

 

 

Τόπος κατοικίας

Ραφήνα

Επάγγελμα

Διοικητικός υπάλληλος ΥΠΑΙΘΑ

e-mail

barbaratheon@yahoo.gr

 


Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968 και κατοικώ στη Ραφήνα από το 1994. Είμαι διοικητικός υπάλληλος του ΥΠΑΙΘΑ, πρώην εκπαιδευτικός και εργάζομαι στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής.

Είμαι μονογονέας παιδιού με Σύνδρομο Down και τα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την καταπολέμηση του αποκλεισμού και των διακρίσεων που υφίστανται τα ΑΜΕΑ, διεκδικώντας ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία.

Μέλος της Ένωσης Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down, ”Ηλιαχτίδα”. Από το 2009-2016, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας.

Συμμετείχα στις δράσεις της κινητοποίησης πολιτών που κατάφεραν να σταματήσουν την παράνομη, χωρίς περιβαλλοντική αδειοδότηση, επέμβαση στο Μπλε Λιμανάκι στα πλαίσια έργου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.

Συμμετείχα στις δράσεις της Κίνησης για την Προστασία και Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας, που οδήγησαν στην προσωρινή παύση των εργασιών στα πλαίσια του έργου Διευθέτησης-Οριοθέτησης του Μεγάλου Ρέματος.

 

 


Καταγγελία STOP στον σεξιστικό λόγο, από αιρετούς και φορείς

Καταγγελία για σεξιστικό λόγο στη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, κατέθεσαν στις 1/5/24, 37 δημοτικ...