Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Σύντομο βιογραφικό υποψηφίου. Μαριλένα Σφετσίδου

 


Ονοματεπώνυμο

Μαριλένα Σφετσίδου

Τόπος κατοικίας

Ραφήνα


 

Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα όπου πέρασα τα παιδικά μου χρόνια. Από το 1980 πέρασα όλα τα καλοκαίρια και τα σαββατοκύριακα μου στο σπίτι μου στη Ραφήνα, μέχρι το 1999 που αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα.

Σπούδασα marketing σε δημόσιο ΙΕΚ και θεατρικές σπουδές στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Από το 2006 το ενδιαφέρον μου στράφηκε στις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους και στην αυτογνωσία, συμμετείχα σε εκπαιδευτικούς κύκλους με αντικείμενο τις θεραπευτικές ιδιότητες φυτών και βοτάνων, στην Ακαδημία Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής στην Αθήνα, έχω εκπαιδευτεί στην κρυσταλλοθεραπεία, στο Reiki, στο Pranic Healing και στην AURA SOMA, τομείς με τους οποίους ασχολούμαι επαγγελματικά μέχρι σήμερα.

Αγαπάω τη φύση, τα πλάσματά της, τη θάλασσα, τα ποτάμια και τα υπερασπίζομαι ατομικά και συλλογικά. Είμαι μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νηρέας και της Κίνησης για την Προστασία & Ανάδειξη του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας.

Το κίνητρο για τη συμμετοχή μου στις φετινές δημοτικές εκλογές είναι η κατανόηση της ανάγκης διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος και της φυσιογνωμίας της Ανατολικής Αττικής, το οποίο βλέπω να απειλείται από άναρχη δόμηση και έργα χωρίς σεβασμό στο περιβάλλον.



Καταγγελία STOP στον σεξιστικό λόγο, από αιρετούς και φορείς

Καταγγελία για σεξιστικό λόγο στη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, κατέθεσαν στις 1/5/24, 37 δημοτικ...