Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Η παρουσίαση της ΣΜΠΕ του Master Plan του νέου λιμένα Ραφήνας στην εκδήλωση του Σαββάτου 18/5/2024

Δημοσιεύουμε την παρουσίαση των μερών της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του  Master Plan για το λιμάνι της Ραφήνας, όπως προβλήθηκε στην εκδήλωση που οργανώθηκε στις 18/5/2024 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Ραφήνας, με αφορμή τη διαβούλευση που διεξάγεται από το ΤΑΙΠΕΔ .

Μπορείτε να διαβάσετε -όσο πιο αναλυτικά το επιτρέπει η ίδια η ΣΜΠΕ, τις προβλέψεις του Master Plan, την αδρομερή περιγραφή των εναλλακτικών προτάσεων, τους στόχους που θέτει η σχετική μελέτη και μία πολύ επιδερμική εξέταση κα αξιολόγηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του προτεινόμενου σχεδίου.

Σας προτρέπουμε να αντλήσετε πληροφορίες τόσο από τα ίδια τα τεύχη της ΣΜΠΕ όσο και από την παρουσίαση, που ούτως ή άλλως είναι πιο προσιτή και κατανοητή στον περισσότερο κόσμο και να λάβετε μέρος στη διαβούλευση με την αποστολή e-mail με τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙΠΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (email: sec.dipa@prv.ypeka.gr ή στην ταχ. διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 11, 11473, Αθήνα), μέχρι τις 28/6/2024. H "Γη & Ελευθερία" θα δημοσιεύσει εγκαίρως στο κοινό τα σχόλια που θα καταθέσει στη διαβούλευση. 


Θα ακολουθήσει και ανάρτηση του βίντεο της εκδήλωσης με την παρουσίαση της ΣΜΠΕ και την πολύτιμη συνεισφορά του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Β. Τσελέντη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το θέατρο στην διαπαραταξιακή για το λιμάνι

Ανακοίνωση ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ¨Γη & Ελευθερία», 27/6/24 Μέσα στα πρώτα 10 λεπτά δυναμιτίστηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή για τ...